Quest voor volwassenen

Je kunt je in Amersfoort ook direct aanmelden als volwassene. Quest biedt hulp als je merkt dat je eigen kindertijd een schaduw werpt over je levensweg. Vaak zijn een paar gesprekken genoeg om weer verder te kunnen. Deze behandeling kan je veel brengen, maar wordt niet vergoed.

We proberen onze kinderen zo goed mogelijk naar de volwassenheid te leiden. Een pad met kuilen en hobbels. Iedereen heeft dat als kind zelf ook meegemaakt. Verdriet, rouw of onzekerheden uit het verleden kunnen weer gaan spelen als je ouder wordt. Door te komen praten kun je de dingen van vroeger benoemen, ordenen en “een plekje geven”. De behandelmethodes ACT, Systeemtherapie en Symbooldrama zijn daar bijzonder geschikt voor. En als gezinstherapeut heb ik ook veel ervaring met volwassenen.

Tarieven

Particuliere trajecten betaal je zelf. Een behandelsessie kost 100 euro. We maken tijdens de intake een schatting van de tijd die we denken nodig te hebben voor het bereiken van de behandeldoelen.

Zelf betalen betekent meer zeggenschap over de behandeling en de werkwijze. We doen alleen wat nodig is om jou verder te helpen. Vaak zijn een paar gesprekken al genoeg.