Zorgaanbod 12+

Quest Amersfoort biedt psychische zorg aan jeugdigen vanaf 12 jaar, volwassenen en hun gezinnen. In deze particuliere praktijk zie ik veel middelbare scholieren en studenten die vastlopen in alles wat er van hen verwacht wordt. Ze stellen hun taken uit, hebben concentratieproblemen of twijfelen aan zichzelf. Wie ben je en waar ga je naar toe? En hoe pak je het aan? Dat zijn de vragen die bij het leven horen, voor jong en oud. Samen ontdekken we jou eigen oplossingen.

Ga op pad, ontdek jezelf en vind je weg

Quest is er voor diagnostiek, begeleiding, therapie en advies. Je kunt je kind of jezelf rechtstreeks bij de praktijk aanmelden. Er is geen verwijzing van de huisarts of beschikking van de gemeente nodig. Je kunt snel terecht. Aanmelden uitsluitend telefonisch.

Deze zorg wordt verleend door een BIG-geregistreerde, postacademisch geschoolde professional. Van het begin tot het einde van de behandeling tref je dezelfde hulpverlener.

Quest gebruikt een effectieve combinatie van individuele en systemische diagnostiek en therapie. Specialismes: internaliserende problematiek (uitstelgedrag, angst/dwang, trauma, zelfbeeld, stemming, hechting, eten en automutilatie) en getraumatiseerde systemen. Behandelmethodes onder andere: cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, EMDR.