Rivierenland

Welkom bij mijn praktijk. Een kleine praktijk voor jeugdpsychologie met een specialistisch zorgaanbod voor kinderen vanaf 5 jaar. Toegankelijk, betrokken en letterlijk in de buurt. In contact met de huisarts, het wijkteam en de school van je kind. En je treft steeds dezelfde hulpverlener, ook als je later nog eens terug komt.

Quest biedt al meer dan 20 jaar psychologische zorg aan kinderen/jeugdigen en hun gezinnen. Je kunt er terecht voor diagnostiek en behandeling.

Als je in de gemeente Buren of Neder-Betuwe woont, kun je je kind bij de praktijk aanmelden met een verwijsbrief van de huisarts. Als de verwijzing past binnen het zorgaanbod van Quest, starten we een zorgtraject jeugd-ggz. Je krijgt de hulp voor kinderen tot 18 jaar dan volledig vergoed.

In het Betuws rivierenland is Quest gevestigd in de huisartsenpraktijk in Ommeren. Sinds 2012 werken we samen met huisartsen, wijkteams en scholen. Je kunt dicht bij huis terecht en hebt het hele traject dezelfde behandelaar. Behandelingen zijn kort en licht waar het kan. En zo intensief en lang als nodig is.

Quest Jeugdpsychologie neemt geen nieuwe patienten meer aan.

Buren en Neder-Betuwe

Aanmelden

Behandeling

Informatie voor verwijzers

Contact